Arena Carbon Glide Closedback Ocean Blue Uitbreiden

Arena Carbon Glide Closedback Ocean Blue

Arena

Nieuw

Arena Carbon Glide - Hydroglide is een effen en ultralichte stof met een laag profiel voor het gevoel dat je daadwerkelijk door het water glijdt - minder weerstand en gereduceerde turbulentie in kritieke zones - met carbon doorwoven voering is dusdanig strategisch geplaatst, waardoor de belangrijkste grote spiergroepen worden geactiveerd - voor een extra gevoel van support, lichaanshouding en gestroomlijmde snelheid - een strak horizontaal en verticaal rooster dat specifieke spiergroepen omringt voor betere spiercompressie - FINA approved

 

Arena Carbon Glide – Hydroglide is an ultralight fabric with a low profile, therefore it actually feels like you are gliding through the water – less resistance and reduced turbulence in critical zones – carbon lining is placed strategical so the most important and large muscle groups are activated – extra feeling of body support, body position and streamlined speed – tight horizontal and vertical grid that surround specific muscle groups for even better muscle compression – FINA approved

 

 

Klik hier om een afspraak te maken.

Meer details

€ 474.95

e3954ceaf8f130b8d801635b88579c57.jpg

WhatsApp 06- 45774590

World Wide Shipping  

30 Days Return Policy

Bij de aankoop van een wedstrijdpak is het belangrijk dat deze perfect aansluit, wij raden u daarom aan een afspraak te boeken voor onze "Perfect Fitting Experience" in een van onze winkels. Het voordeel van de Perfect Fitting Experience is dat u de juiste maat heeft, juiste advies over welk pak het beste bij u past plus we trekken het pak de eerste keer met u samen aan. U bent hiervoor van harte welkom in een van onze winkels in Eindhoven en Maastricht. Boek hier uw afspraak.

 

Koopt u uw pak liever online? Dan bieden wij de volgende extra service: Wij kunnen de door u gekozen maat controleren met uw lichaamsmaten, voor hiervoor de onderstaande maten in bij het "diverse" veld in het afrekenscherm.

 

Bodyloop: Begin te meten in het kommetje van uw schouder, over uw rug, tussen uw benen door naar voren en weer over de buik en borst naar het beginpunt.

Borstomvang: Gemeten op de breedste omtrek.

Taillemaat: Gemeten over de navel.

MaatUK 24"/DE 28,UK 32"/DE 36,UK 26"/DE 30,UK 28"/DE 32,UK 30"/DE 34
RugClosed
TypeCarbon Glide
Arena
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.