Online
  • Aanbieding!
  • -€ 105,00
Arena Carbon Ultra Openback Dark Grey Fluo Yellow

Arena Carbon Ultra Openback Dark Grey Fluo Yellow

AR2A312-546
€ 374,95 € 479,95 -€ 105,00

Carbon Ultra – ultra link systeem, door diverse spiergroepen met elkaar te verbinden van je bovenlichaam en de heupen, wordt je positie in het water verbeterd – door meer specifieke compressie op bepaalde spiergroepen en de bewegingsvrijheid heb je minder weerstand in het water – infinity loop, verbindt de ribben met de heupen zonder verlies van de bewegingsvrijheid – x-pivot, intelligente compressie – ultra compressie panelen, ultra cage fabric om de spieren te ondersteunen en synchroon te zijn met je richting in het water – gestroomlijnde pasvorm zorgt voor minder weerstand

 

[image] 

 

 Book your appointment here!

 

 

 

Carbon Ultra – ultra link system, combining multiple muscle groups from the upper body and the hips therefore your position in the water is improved – more specific compression on particular muscle groups and freedom of movement causes reduces resistance in the water – infinity loop connects the ribs and hips without loss in the freedom of movement – x-pivot, intelligent compression – ultra compression panels and ultra cage fabric to support the muscles and to be insync with the waterline – streamlined fit reduces resistance

 

 

Maat

Bij de aankoop van een wedstrijdpak is het belangrijk dat deze perfect aansluit, wij raden u daarom aan een afspraak te boeken voor onze "Perfect Fitting Experience" in een van onze winkels. Het voordeel van de Perfect Fitting Experience is dat u de juiste maat heeft, juiste advies over welk pak het beste bij u past plus we trekken het pak de eerste keer met u samen aan. U bent hiervoor van harte welkom in een van onze winkels in Eindhoven en Maastricht. Boek hier uw afspraak.

 

Koopt u uw pak liever online? Dan bieden wij de volgende extra service: Wij kunnen de door u gekozen maat controleren met uw lichaamsmaten, voor hiervoor de onderstaande maten in bij het "diverse" veld in het afrekenscherm.

 

Bodyloop: Begin te meten in het kommetje van uw schouder, over uw rug, tussen uw benen door naar voren en weer over de buik en borst naar het beginpunt.

Borstomvang: Gemeten op de breedste omtrek.

Taillemaat: Gemeten over de navel.

Maat
UK 22"/DE 26,UK 26"/DE 30,UK 24"/DE 28,UK 28"/DE 32,UK 30"/DE 34,UK 32"/DE 36
Rug
Open
Type
Carbon Ultra
Arena
3 Items
Nieuw product
3468335858142
No reviews

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.