Speedo LZR Valor Jammer Black Uitbreiden

Speedo LZR Valor Jammer Black

Speedo

Nieuw

Speedo LZR Valor Jammer – gemaakt van lichtgewicht materiaal – gematigde compressie – constructie is ontworpen om een groter bewegingsbereik te ondersteunen – plat verlijmde naden en verbeterde afwerkingen voor een optimale hydrodynamica – vernieuwde been- en tailleband afwerking ontworpen om het indringen van water tegen te verminderen – compressieve binnenbeennaad ontworpen voor meer spierondersteuning – FINA approved

 

Speedo LZR Valor Jammer – made from lightweight material – moderate compression – construction designed to support a better freedom of movement – flat glued seams and approved onlay for optimal hydrodynamics – renewed leg and waistband onlay to reduce water from entering – compression on the inseam of the leg for better muscle support - FINA approved

 

Klik hier om een afspraak te maken.

Meer details

€ 215.00

e3954ceaf8f130b8d801635b88579c57.jpg

WhatsApp 06- 45774590

World Wide Shipping  

30 Days Return Policy

Bij de aankoop van een wedstrijdpak is het belangrijk dat deze perfect aansluit, wij raden u daarom aan een afspraak te boeken voor onze "Perfect Fitting Experience" in een van onze winkels. Het voordeel van de Perfect Fitting Experience is dat u de juiste maat heeft, juiste advies over welk pak het beste bij u past plus we trekken het pak de eerste keer met u samen aan. U bent hiervoor van harte welkom in een van onze winkels in Eindhoven en Maastricht. Boek hier uw afspraak.

 

Koopt u uw pak liever online? Dan bieden wij de volgende extra service: Wij kunnen de door u gekozen maat controleren met uw lichaamsmaten, voor hiervoor de onderstaande maten in bij het "diverse" veld in het afrekenscherm.

 

Taillemaat: gemeten 6 cm onder je navel
Omtrek bovenbeen: gemeten op het breedste gedeelte
Maat trainingsjammer, - short: 
Heupmaat: gemeten op het breedste omtrek

MaatUK 20",UK 22"/DE 00,UK 28"/DE 2,UK 30"/DE 3,UK 24"/DE 0,UK 25",UK 26"/DE 1
TailleMedium Waist
TypeFastskin LZR Valor
Speedo
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.