Speedo B LZR X Jammer Black Blue Green Uitbreiden

Speedo B LZR X Jammer Black Blue Green

Speedo

Nieuw

Speedo LZR X Jammer Junior – ontworpen door zwemmers voor zwemmers – verbeterde compressie voor goede positie in het water – dubbele stof constructie – maximale ondersteuning – verbeterde afwerkingen van de jammer – FINA approved

 

Speedo LZR X Jammer Junior – designed by swimmers for swimmers – improved compression for a good position – dual fabric construction – maximum support – improved high quality finishes – FINA approved

 

Klik hier om een afspraak te maken.

Meer details

€ 120.00

e3954ceaf8f130b8d801635b88579c57.jpg

WhatsApp 06- 45774590

World Wide Shipping  

30 Days Return Policy

Bij de aankoop van een wedstrijdpak is het belangrijk dat deze perfect aansluit, wij raden u daarom aan een afspraak te boeken voor onze "Perfect Fitting Experience" in een van onze winkels. Het voordeel van de Perfect Fitting Experience is dat u de juiste maat heeft, juiste advies over welk pak het beste bij u past plus we trekken het pak de eerste keer met u samen aan. U bent hiervoor van harte welkom in een van onze winkels in Eindhoven en Maastricht. Boek hier uw afspraak.

 

Koopt u uw pak liever online? Dan bieden wij de volgende extra service: Wij kunnen de door u gekozen maat controleren met uw lichaamsmaten, voor hiervoor de onderstaande maten in bij het "diverse" veld in het afrekenscherm.

 

Taillemaat: gemeten 6 cm onder je navel
Omtrek bovenbeen: gemeten op het breedste gedeelte
Maat trainingsjammer, - short: 
Heupmaat: gemeten op het breedste omtrek

MaatDE 128/FR 8-9 y,DE 140/FR 10-11 y
TechnologyFastskin LZR Racer X
Speedo
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.