Wij zijn telefonisch bereikbaar 046 4748570

Heb je een vraag en wil je graag iemand telefonisch spreken? Wij zijn bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 - 14.00 uur.

Wil je ons een vraag stellen en snel antwoord? Stuur een app naar 06 45774590

Heb je een vraag en wil je even snel antwoord ? Stuur een berichtje naar onze app-service 06-45774590 en ontvang binnen een uur een reactie.
Deze service is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10 - 21 uur en op zaterdag van 10 - 16 uur.

Volg ons op Insta of Facebook

Wij zorgen ervoor dat de allerlaatste nieuwtjes en interessante informatie altijd direct worden gepost. Volg ons daarom op socials voor actuele informatie. Deel je foto's en tag ons!

Heb je een algemene vraag voor onze customerservice?

Heb je een algemene vraag en wens je meer informatie, stuur dan een email naar shop@robsport.nl. Wij beantwoorden je vragen binnen 24 uur.

Mijn artikel vertoont gebreken, wat kan ik het beste doen?

Jammer dat je niet tevreden bent met je aangekochte product, meld je klacht aan via een mail naar shop@robsport.nl, eventueel met foto en reden van klacht. Wij nemen uw klacht in behandeling en doen ons best om een passende oplossing voor u te zoeken. De status van uw klacht kunt u zien via Mijn Account.

Woon je op afstand en wil je toch graag persoonlijk contact?

Woon je op afstand en wil je graag samen persoonlijk brainstormen met een van onze collega's over bepaalde producten of meer advies over een wedstrijdpak en de pasvorm, boek dan via onze website een afspraak voor een skype gesprek. We bellen je dan via skype op de afgesproken tijdstip en proberen je verder te helpen met je aankopen.

Wij gebruiken functionele cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.