Wat houdt Support & Protect in:

Normaliter hebben wedstrijdpakken standaard een fabrieksgarantie van een periode van 6 maanden op productiefouten. Deze fabrieksgarantie geldt niet voor scheuren in het pak door foutief gebruik. 

 

Bij het aanschaffen van uw wedstrijdpak bij Robsport.nl ontvangt u 1 jaar lang het Support & Protect programma. Dit houdt in dat 1 jaar lang alle mankementen door foutief gebruik gratis gerepareerd worden door de Repair Service. 

Voorwaarden:

- * Support & Protect is geldig op alle wedstrijdpakken gekocht bij Robsport.nl. Dit houdt in alle wedstrijdpakken aangeschaft online, in een van de Robsport stores of op events, met uitzondering van wedstrijdpakken aangekocht met korting. 

 

- Het jaar van Support & Protect gaat in vanaf de aankoopdatum van het wedstrijdpak. Het pak mag 365 dagen/1 jaar na de aankoopdatum ingeleverd worden voor het Support & Protect programma. 

 

- Het Support & Protect programma hanteert en repair-tijd van 2 á 3 weken, exclusief verzending.

 

- Beschadigingen waarvan Repair Service aangeeft dat de schade onrepareerbaar is, vallen niet onder het Support & Protect programma.

 

- De verzendkosten voor het gebruik maken van het Support & Protect programma zijn voor eigen rekening. Het op- en -afhalen bij een van onze Robsport stores is kosteloos. 

 

- Support & Protect is een extra service van Robsport.nl bovenop de wettige consumentengarantie. Het Support & Protect programma is een toevoeging op jouw rechten als consument.

 

- Bij afloop van uw Support & Protect programma kunt u uw wedstrijdpak altijd inleveren bij de Repair Service, op eigen kosten.

 

- Het Support & Protect programma geldt op alle wedstrijdpakken aangekocht vanaf 1 september 2019. 

Tips voor het behoud van uw wedstrijdpak:

Wij raden aan om uw wedstrijdpak om de twee races te wassen met Hey Wash en liggend te laten drogen. Hey Wash is een wasmiddel speciaal ontwikkeld voor technische stoffen en zorgt ervoor dat de kwaliteit van uw wedstrijdpak langer behouden blijft. 

 

Zorg ervoor dat je wedstrijdpak niet in aanmerking komt met scherpe objecten (dit houdt ook in het vermijden van het contact met nagels).

Wij gebruiken functionele cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.