Mijn artikel is aangekocht in een van de robsport stores

U kunt het artikel in originele verpakking kosteloos ruilen/retourneren in een van de stores binnen 8 dagen na aankoop datum en met de aankoopbon. Badmutsen, oordopjes en neusklemmen kunnen we helaas i.v.m. hygiëne niet ruilen. Ook kunnen wedstrijdpakken die aan zijn getrokken niet meer geretourneerd worden i.v.m. beschadiging van de stof (compressie vermindering) en hygiënische redenen. U ontvangt van ons een vervangend artikel of een tegoedbon van het aankoopbedrag.

Mijn artikel is online aangekocht zonder een account aan te maken.

Het kan altijd gebeuren dat uw aankoop niet voldoet. Meld uw retour aan via een mail naar shop@robsport.nl, u ontvangt van ons een retourbevestiging met retournummer en vervolgens kunt u het artikel alleen in de originele verpakking en ongebruikt binnen 30 dagen retourneren in een van onze stores of opsturen naar Robsport.nl Raar 8 6231 RR Meerssen. Het product retour sturen is op eigen kosten, als u wilt ruilen voor een ander product, sturen wij deze gratis op.

* Badmutsen, oordopjes en neusklemmen kunnen helaas i.v.m. hygiëne niet teruggebracht worden. Ook kunnen wedstrijdpakken die aan zijn getrokken niet meer geretourneerd worden i.v.m. beschadiging van de stof (compressie vermindering) en hygiënische redenen. 

Mijn artikel is online aangekocht en je hebt een account aangemaakt.

Het kan altijd gebeuren dat uw aankoop niet voldoet. Log in via uw account en meld uw retour aan via de optie retouren. Uw aanvraag wordt bevestigd en u ontvangt verdere instructies voor het opsturen van uw retour. U kunt het artikel alleen in de originele verpakking en ongebruikt binnen 30 dagen retourneren. Het product retour sturen is op eigen kosten, als u wilt ruilen voor een ander product, sturen wij deze gratis op.

* Badmutsen, oordopjes en neusklemmen kunnen helaas i.v.m. hygiëne niet teruggebracht worden. Ook kunnen wedstrijdpakken die aan zijn getrokken niet meer geretourneerd worden i.v.m. beschadiging van de stof (compressie vermindering) en hygiënische redenen

Mijn artikel is bedrukt/customized, kan ik deze nog ruilen?

Jammer genoeg kunnen wij bedrukte kleding/teamkleding of customized kleding niet ruilen.

Hoe krijg ik mijn aankoopbedrag terug?

Na ontvangst van uw retour, wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen retour gestort. U kunt de status van uw retourzending zien via Mijn Account. 

Mijn artikel vertoont gebreken, wat kan ik het beste doen?

Jammer dat je niet tevreden bent met je aangekochte product, meld je klacht aan via een mail naar shop@robsport.nl, eventueel met foto en reden van klacht. Wij nemen uw klacht in behandeling en doen ons best om een passende oplossing voor u te zoeken. 

Wij gebruiken functionele cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.