Wat houdt een "PFE-Afspraak" bij robsport.nl in?

Wij vinden het erg belangrijk dat als jij een wedstrijdpak aanschaft, dat dit goed past bij je niveau, je lichaam, je favoriete afstanden en je individuele wensen. Laat je door ons team adviseren om het juiste pak in de perfecte maat aan te schaffen. Dit zal zeker bijdragen aan een nog betere performance tijdens je wedstrijden. Wij helpen je tijdens de afspraak het pak voor de eerste keer aan te trekken en geven je ondertussen veel  tips om dit tijdens de wedstrijden zelf goed te doen.

Afspraak aankoop allereerste wedstrijdpak

Boek deze PFE-afspraak als je je allereerste wedstrijdpak wilt gaan kopen. Het is lastig als je nog nooit een wedstrijdpak hebt gehad, om de juiste uit te zoeken. Het is niet de bedoeling om dan meteen de duurste uit te kiezen namelijk, maar vooral belangrijk is de maat. We willen je graag helpen het juiste pak in de juiste maat aan te schaffen. Je kunt de afspraak inplannen op locatie Eindhoven of Maastricht. Aan de afspraak zijn geen kosten verbonden, behalve de aankoop van je wedstrijdpak.

Afspraak aankoop eerste wedstrijdpak bij Robsport

Boek deze PFE-afspraak als je al eerder wedstrijdpakken hebt gehad, maar je bent nog nooit opgemeten.  We willen je graag helpen om een pak aan te schaffen in de juiste maat en ook een pak uit te zoeken die goed bij je past en bij je de afstanden die je zwemt. Aan deze afspraak zijn geen kosten verbonden, behalve de aankoop van je wedstrijdpak.

Afspraak aankoop next level wedstrijdpak

Boek deze PFE-afspraak als je een volgende stap wilt maken. Het is belangrijk om te kijken welke pak en maat het beste bij je past, als we dit juist uitkiezen samen, zul je zien dat je weer een stap zult zetten in het verbeteren van je tijden, dat is waarom we hier veel tijd in steken. Op locatie Eindhoven en Maastricht is het zelfs mogelijk om je nieuwe wedstrijdpak gratis te testen.

Persoonlijk advies

Wil jij persoonlijk advies over bepaalde producten, maat en pasvom en heb je hulp nodig met je online aankoop , boek een skype gesprek zodat een van onze medewerkers jou via skype kan bellen en verder helpen. U kunt met al uw vragen terecht voor deze service. 

Wij gebruiken functionele cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.