Online

Wat houdt de racing suit repairservice by robsport.nl in?

Wedstrijdpakken zitten heel strak om je lichaam en af en toe komt het helaas voor tijdens het aantrekken van je wedstrijdpak, dat je met je vingers door de stof heen prikt en deze scheurt. Onze repair service biedt uitkomst voor je;  niet alleen scheurtjes in de stof maar ook lasnaden die vaak door aantasting van chloor los gaan laten, kunnen wij heel mooi en allemaal volgens origineel procedé voor je repareren. Zo kun je je pak nog een goede "second-life" geven. 

Hier vindt u alle verschillende repairs die wij voor u kunnen uitvoeren.

Zorg goed voor je wedstrijdpak, spoel deze goed uit met kraanwater en hey-wash na je wedstrijden en laat je pak liggend drogen.

Het opsturen van je wedstrijdpak naar de racing suit repair service

- download de template van je wedstrijdpak en teken eel duidelijk aan welke reparatie je wilt laten uitvoeren

- vul het formulier in blokletters in en stuur deze met pakketpost samen met je pak op naar ons adres vermeld op het repairformulier.

- na ontvangst van je wedstrijdpak, ontvang je een bevestigingsorder van de repairkosten en betaallink.

- na akkoord van je order en betaling van de betaallink, wordt je pak binnen 10 werkdagen geretrouneerd.

- er is een spoedprocedure mogelijk, de extra kosten zijn €15 euro, je pak wordt binnen 3 dagen weer verstuurd. 

Official Repair Centres World Wide

Bij een van deze exclusieve repaircentres wereldwijd kun je je wedstrijdpak inleveren ter reparatie. Je pak wordt hier volgens origineel procede voor je gerepareerd. 

Vind je hier geen dealer bij jouw in de buurt, stuur dan een mail naar shop@robsport.nl of wil je graag weten hoe je dealer kunt worden stuur een mail naar repairservice@robsport.nl

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.