Wat houdt de racingsuit repairservice by robsport.nl in?

Wedstrijdpakken zitten heel strak om je lichaam en het kan helaas voorkomen tijdens het aan- of uittrekken van je wedstrijdpak, dat je met je vingers door de stof heen prikt en deze scheurt. Ook kan het zijn dat lasnaden loslaten door aantasting van chloor.

De Repair Service biedt voor jou de uitkomst: alle gebreken aan je wedstrijdpak kan de Repair Service allemaal volgens de originele procedé repareren. Zo kun je je pak nog een goede "second-life" geven. 

- scheurtjes in de stof
- losgelaten lasnaden
- losgelaten brand & fina logo's 
- reparatie gusset
- customizen van een wedstrijdpak voor paralympische zwemmers 

Stappenplan ''repair procedure''

 

Download en vul het reparatieformulier in voor uw specifieke wedstrijdpak (kneeskin open of gesloten rug, jammer of wetsuit). 

Alleen de aangegeven repairs op het repairformulier worden gerepareerd dus gelieve specifiek de repair van uw wedstrijdpak aan te geven. 

Stuur het wedstrijdpak (in een envelop) op naar een van de volgende centers:

Robsport Repair Service NL

Robsport Repair Service USA

Robsport Repair Service Canada

Allens of Kingsbury

Verenigd Koninkrijk

Natation Store

Frankrijk

Aqualoja

Portugal

 

Na ontvangst van uw repair, ontvangt u een email met orderbevestiging van de repair kosten en een betaallink. U kunt de order bevestigen middels betaling via de link.

Na akkoord van uw order, wordt uw pak binnen 14 werkdagen geretourneerd of binnen 3 werkdagen wanneer u voor een spoedrepair heeft gekozen. 

Let op: een spoedrepair is alleen mogelijk voor repairs die direct worden verzonden naar Robsport Repair Service NL. De extra kosten voor een spoedrepair zijn €15,-

Let op: de duur van verzending kan variëren voor klanten buiten de EU, gemiddeld is de verzendtijd 10 tot 21 dagen. 

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.