Arena Carbon Ultra Jammer LE Blue Drops Fluo Yellow Uitbreiden

Arena Carbon Ultra Jammer LE Blue Drops Fluo Yellow

Arena

Nieuw

Arena Carbon Ultra - ultra link systeem ; door diverse spiergroepen met elkaar te verbinden, wordt je positie in het water verbeterd, door meer specifieke compressie op bepaalde spiergroepen en bewegingsvrijheid heb je nog minder weerstand in het water - x-pivot ; intelligent compressie - ultra compression panels ; ultra cage fabric om je spieren te ondersteunen en insync te zijn met je richting in het water, gestroomlijnde pasvorm zorgt voor minder weerstand. 

Meer details

€ 329.95

Appservice 06- 45774590

Wij verzenden wereldwijd

30 Dagen retourrecht

Binnen 24 uur bezorgd

Voor het aanmeten van uw wedstrijdpak in onze shop in Eindhoven of Geleen, werken wij op alleen afspraak; om een perfect fitting afspraak te maken, stuur je een email naar shop@robsport.nl of een app naar onze whatsapp service 06-45774590.

Tijdens de afspraak wordt je goed opgemeten, bespreken we alle opties en maken we samen een keuze en tot slot wordt samen met een van onze PFEérs het pak aangetrokken met daarbij de nodige instructies.

 

 

Extra service: voer onderstaande maten in, ter controle van de gekozen maat
Taillemaat
: gemeten 6 cm onder je navel
Omtrek bovenbeen: gemeten op het breedste gedeelte
Maat trainingsjammer, - short
Heupmaat: gemeten op het breedste omtrek

Maat UK 22"/DE 00,UK 24"/DE 0,UK 26"/DE 1,UK 28"/DE 2,UK 30"/DE 3
Taille Medium Waist
Type Carbon Ultra
Arena
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.