Arena Carbon Flex VX Jammer Dark Grey Fluo Red Uitbreiden

Arena Carbon Flex VX Jammer Dark Grey Fluo Red

Arena

Nieuw

Arena Carbon Flex - maakt gebruik van het gepatenteerde V-Flex systeem, inclusief getapete en gebonden externe naden aan de achterkant om te zorgen voor een maximaal bewegingsbereik en bewegingsvrijheid rond de heupen en billen - anatomisch geplaatste ankerpunten en elastische banden met een hoge weerstand creëren spanningslijnen langs de achterkant van de bovenbenen die een liftend effect hebben, waardoor de lichaamspositie van de zwemmer verbetert en weerstand en vermoeidheid van vermoeide benen vermindert - de Flex levert tegelijkertijd kracht en comfort, zonder hierin een compromis te sluiten

 

Klik hier om een afspraak te maken.

Meer details

€ 249.95

Appservice 06- 45774590

We ship worldwide 

30 Dagen retourrecht

Bij de aankoop van een wedstrijdpak is het belangrijk dat deze perfect aansluit, wij raden u daarom aan een afspraak te boeken voor onze "Perfect Fitting Experience" in een van onze winkels. Het voordeel van de Perfect Fitting Experience is dat u de juiste maat heeft, juiste advies over welk pak het beste bij u past plus we trekken het pak de eerste keer met u samen aan. U bent hiervoor van harte welkom in een van onze winkels in Eindhoven, Maastricht en Geleen. Boek hier uw afspraak.

 

Koopt u uw pak liever online? Dan bieden wij de volgende extra service: Wij kunnen de door u gekozen maat controleren met uw lichaamsmaten, voor hiervoor de onderstaande maten in bij het "diverse" veld in het afrekenscherm.

 

Taillemaat: gemeten 6 cm onder je navel
Omtrek bovenbeen: gemeten op het breedste gedeelte
Maat trainingsjammer, - short: 
Heupmaat: gemeten op het breedste omtrek

Maat UK 30"/DE 3,UK 32"/DE 4,UK 34"/DE 5,UK 24"/DE 0,UK 22"/DE 00,UK 26"/DE 1,UK 28"/DE 2
Taille High Waist
Type Carbon Flex
Arena
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.