Speedo LZR Intent Closedback Kneeskin Red Black Expand

Speedo LZR Intent Closedback Kneeskin Red Black

Speedo

New

 

Speedo LZR Intent - voorzien van dubbele compresieve lagen met een ergonomische naadconstructie, ontworpen om de belangrijkste spiergroepen aan elkaar te koppelen voor een hoger rendement - drievoudige weefselconstuctie met gelijmde naden ontworpen voor een groter bewegingsbereik - nieuwe weefselzones met textuur zijn gericht op vermindering van de weerstand voor een optimale prestaties - precisieriemen voor meer comfort - nieuwbouw met flexibele zones helpt bij het aantrekken van het pak - FINA goedgekeurd

 

Klik hier om een afspraak te maken.

More details

€ 450.00

5890d979669a8621272a2c44cda2c1e6.jpg

Bij de aankoop van een wedstrijdpak is het belangrijk dat deze perfect aansluit, wij raden u daarom aan een afspraak te boeken voor onze "Perfect Fitting Experience" in een van onze winkels. Het voordeel van de Perfect Fitting Experience is dat u de juiste maat heeft, juiste advies over welk pak het beste bij u past plus we trekken het pak de eerste keer met u samen aan. U bent hiervoor van harte welkom in een van onze winkels in Eindhoven en Maastricht. Boek hier uw afspraak.

 

Koopt u uw pak liever online? Dan bieden wij de volgende extra service: Wij kunnen de door u gekozen maat controleren met uw lichaamsmaten, voor hiervoor de onderstaande maten in bij het "diverse" veld in het afrekenscherm.

 

Bodyloop: Begin te meten in het kommetje van uw schouder, over uw rug, tussen uw benen door naar voren en weer over de buik en borst naar het beginpunt.

Borstomvang: Gemeten op de breedste omtrek.

Taillemaat: Gemeten over de navel.

Maat UK 23"/DE 27,UK 24"/DE 28,UK 25"/DE 29,UK 26"/DE 30
Rug Closed
Type Fastskin LZR Intent
Speedo
Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.