Arena Carbon Ultra Openback LE Blue Drops Fluo Yellow Uitbreiden

Arena Carbon Ultra Openback LE Blue Drops Fluo Yellow

Arena

Nieuw

Arena Carbon Ultra - ultra link systeem ; door diverse spiergroepen met elkaar te verbinden van je bovenlichaam en heupen, wordt je positie in het water verbeterd, door meer specifieke compressie op bepaalde spiergroepen en bewegingsvrijheid heb je nog minder weerstand in het water - infinity loop ; verbindt je ribben met je heupen zonder verlies van vrijheid - x-pivot ; intelligent compressie - ultra compression panels ; ultra cage fabric om je spieren te ondersteunen en insync te zijn met je richting in het water, gestroomlijnde pasvorm zorgt voor minder weerstand. 

Meer details

€ 529.95

Appservice 06- 45774590

Wij verzenden wereldwijd

30 Dagen retourrecht

Binnen 24 uur bezorgd

Voor het aanmeten van uw wedstrijdpak in onze shop in Eindhoven of Geleen, werken wij op alleen afspraak; om een perfect fitting afspraak te maken, stuur je een email naar shop@robsport.nl of een app naar onze whatsapp service 06-45774590.

Tijdens de afspraak wordt je goed opgemeten, bespreken we alle opties en maken we samen een keuze en tot slot wordt samen met een van onze PFEérs het pak aangetrokken met daarbij de nodige instructies.

 

 

Extra service: Als u het fijn vindt dat wij de gekozen maat controleren aan de hand van uw lichaamsmaten, voer onderstaande maten dan in bij het diverse veld in het afrekengedeelte. Dan checken wij de gekozen maat met uw lichaamsmaat.

Bodyloop: Begin te meten in het kommetje van uw schouder, over uw rug, tussen uw benen door naar voren en weer over de buik en borst naar het beginpunt.
Borstomvang: Gemeten op de breedste omtrek
Taillemaat: Gemeten over de navel.

Maat UK 22"/DE 26,UK 24"/DE 28,UK 26"/DE 30,UK 30"/DE 34,UK 32"/DE 36
Rug Open
Type Carbon Ultra
Arena
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.