Retouren

Retourneren van uw bestelling :

Het kan zijn dat het product, welke u besteld heeft niet voldoet aan uw verwachtingen. U kunt het product retour sturen, indien u dit eerst meldt via een email aan shop@robsport.nl. Hierna zult u instructies ontvangen hoe u het beste het product retour kunt sturen.

Producten, die beschadigd zijn of waarvan de verpakking is beschadigd en wij het artikel niet meer in de originele staat kunnen verkopen, kunnen wij niet retour nemen.

Zodra het product retour ontvangen is, zult u van ons hiervan een bevestiging ontvangen en zullen wij ervoor zorgdragen dat het aankoopbedrag minus 6,50 euro verzend- en administratiekosten binnen 14 dagen op de door u aangegeven bankrekening wordt teruggestort.  
 

Ruilen van uw bestelling :
Het kan zijn dat het product, welke u besteld heeft wilt ruilen voor een andere product. U kunt het product retour sturen, indien u dit eerst meldt via een email aan shop@robsport.nl. Hierna zult u instructies ontvangen hoe u het beste het product retour kunt sturen.  
Producten, die beschadigd zijn of waarvan de verpakking is beschadigd en wij het artikel niet meer in de originele staat kunnen verkopen, kunnen wij niet ruilen.

Zodra het product retour ontvangen is, zult u van ons hiervan een bevestiging ontvangen en zullen wij ervoor zorgdragen dat het nieuwe product zo spoedig mogelijk weer verstuurd wordt.

Het retoursturen van het product is op eigen kosten. 

Retouradres : Rob's Sportshop BV, Kummenaedestraat 45 C, 6165 BT  Geleen.